* Informació * Noticies *
www.caminades.info

20 d'octubre de 2012

Dades actualitzades: Tot i que aquí hi han algunes sortides fins a finals d'any, recordeu que des del passat 15 d'octubre la informació més actualitzada la trobareu a la nova web.

logo


16 d'octubre de 2012

Canvi definitiu: El passat dia 15 d'octubre de 2012, coincidint amb el 5è aniversari de la posada en marxa d'aquesta web, s'ha inaugurat la nova web de caminades. Aquesta nova web, no deixa de ser la continuació de l'actual però amb un format que permet millores en prestacions i gestió dels continguts. Així dons, us convido a que a partir d'ara utilitzeu aquest nou lloc per informar-vos de les activitats. Sapigueu també que aquesta web estarà a la vostre disposició per a ser consultada per temps indefinit i que hi podeu accedir de forma directa utilitzant el següent enllaç: primera.caminades.info així com també des de l'enllaç que hi trobareu a la nova web.

Apa doncs, ens retrobem en el nou espai !!


4 d'octubre de 2012

10 dies: Com ja us deia dies enrere, el proper dia 15 quedarà inaugurada la nova web de caminades.info. Quan arribi aquest moment, no caldrà que feu res d'especial per entrar-hi, ja que entrant per caminades.info i per caminades.tk, anireu directament a la nova web. En la nova web, com es de suposar, no hi ha tot l'historial de sortides que tenim aquí però heu de saber que aquesta web la continuarem tenint disponible per consulta per temps indefinit. En la nova web hi ha un enllaç per accedir a aquesta però podem accedir-hi directament des de l'adreça primera.caminades.info. Possiblement, per alguns i algunes, aquest canvi significarà anar una mica perduts els primers dies però estic convençut que en un tres i no res s'hauran fet amb la nova i sabran veure les moltes avantatges que comportarà.
Tot i que està en període de proves, podeu visitar-la i consultar-hi les sortides. En aquests moments ja hi ha incorporades totes les sortides, que m'han arribat, fins a final d'any.
Recordeu que qualsevol idea o suggeriment que em feu arribar per tal de millorar-la serà ben rebut. Si estas disposat o disposada a fer un pas més i vols participar-hi gestionant els continguts també serà d'agrair.
Espero que en gaudiu i que en feu arribar les vostres opinions.

Bon cap de setmana !!


28 de setembre de 2012

El temps: En moltes activitats, però sobre tot les que es realitzen al aire lliure, el temps és un factor determinant a l'hora de dur-les a terme amb èxit. Que diuen els homes del temps? Que senyalen les prediccions? Son les preguntes que ens anem fent a mesura que s'acosta el cap de setmana. Aquest cap de setmana, pel que hem anat veient, la cosa no pinta massa bé, tot i que com ja sabem per experiència, fins i tot amb les pitjors prediccions, hem tingut dies fantàstics. Així dons, no val a desanimar-se i caldrà esperar fins l'últim moment per decidir.

Bona caminada


23 de setembre de 2012

Aniversari: El proper dia 15 d'octubre celebrarem la posada en marxa d'aquesta web ara fa 5 anys. En principi no hi ha pensat res d'especial tret de la posada en marxa de la nova web. En aquests moments aquesta nova web està en període de proves. La podeu visitar fent clic aquí i serà ben rebut qualsevol comentari per tal de millorar-la. Aquesta nova web feta amb eines que permeten amb més facilitat la participació de col·laboradors, farà que, si ho voleu, el manteniment dels continguts no sigui cosa d'un sinó que ens podrem repartir la feina. Digueu-me també si voleu donar un cop de ma, si voleu tindre una secció pròpia bé sigui individual o com a grup. La cosa pot donar per molt i l'anirem adaptant segons les necessitats i la vostra participació.

Visiteu-la dons i feu els vostres comentaris directament des de la secció contacte de la web.

Els estic esperant!!


21 de setembre de 2012

Ja us ho deia: aquesta setmana ja tenim un parell de sortides i la setmana vinent, de moment, ja en tenim tres a la nostre agenda. Coincidint amb la setmana de la mobilitat sostenible i segura es fan un munt d'activitats relacionades amb fer us del transport d'una forma assenyada. Hem de caminar més, agafar la bicicleta i transport public sempre que ens sigui possible.

A passar-ho bé !!


14 de setembre de 2012

Escalfant motors: Tot i que sols tenim una sortida aquest cap de setmana en la nostra agenda, de ben segur que n'hi ha més. El fet no ser aquí pot ser o bé per desconeixença o bé perquè no sigui del seu interes. Aquí estem oberts a tots aquells grups que amb les seves activitats es fomenti l'esport i la natura bé sigui de forma habitual o esporàdicament.

Com us deia aquesta setmana tenim una molt interessant sortida organitzada pel Centre Excursionista del Penedès al Pedró del Quatre Batlles (Solsonès). Per anar a aquesta sortida cal haver-se inscrit anant al seu local social o bé mitjançant la seva web ja que la sortida és amb autocar. Per la propera setmana en aquests moments hi tenim dues sortides i estic segur que en un tres i no res, seran tantes les bones opcions que ens oferiran els organitzadors que ens faltaran dies per poder anar-hi.

Aquesta temporada s'esta animant, això es palpa en l'ambient. Aneu preparant els estris que us faran falta.
Ens veiem per aquests fantàstics paratges que ens ofereix el nostre territori
.


24 d'agost de 2012

Calma total: Bé sigui per les vacances, altes temperatures, o altres circumstancies, en lo que es refereix a les caminades, hi ha tranquil·litat absoluta. S'acosta el mes de setembre on ben aviat tornarem a tenir activitats en les que poder afegir-nos. Fins a les hores dons no ens queda més que aprofitar el temps per fer activitats més pausades.

Fins aviat !!


5 d'agost de 2012

Agost: mes amb molta calor on les activitats dels caminaires son quasi bé inexistents. Sols alguna que altre caminada nocturna en molts casos aprofitant les festes majors és el que ens queda per sortir a caminar una mica. A part sempre hi ha la possibilitat de sortir amb els amics i companys però tingueu en compte d'anar preparats amb força aigua i protecció pel sol si ho feu de dia.

Que passeu un bon estiu !!


12 de juliol de 2012

Arriba la calor: En aquests temps que correm o bé ens en anem cap a llocs més frescos com el Pirineu o sortim a caminar cap el vespre. I aquestes precisament son les opcions que tenim aquest cap de setmana o anem amb el Centre Excursionista del Penedès cap la Vall d'Aran o fem les nocturnes de Santa Fe i Els Monjos on aquest divendres fan la ja habitual caminada de la festa major.

Passeu-s'ho bé !!


5 de juliol de 2012

Aquest cap de setmana i coincidint amb el Vijazz de Vilafranca del Penedès, el grup Ecologista Bosc Verd, ens te preparada la tradicional caminada nocturna a la muntanya de Sant Pau. Una caminadeta una mica de vi, si ets major d'edat i bona música per gaudir d'un cap de setmana rodó.


8 de juny de 2012

Parada d'estiu: s'acosta la calor i amb aquest motiu molts dels grups organitzadors de caminades aturen les seves activitats fins a la tardor amb l'arribada d'aires més frescs. Aquest cap de setmana tenim un munt d'activitats per escollir i moltes d'elles son el comiat de la temporada. Aprofiteu dons aquestes darreres sortides tot i que degut a les temperatures que s'estan donant, cal que aneu preparats com a mínim amb abundant agua, coses per protegir-vos del sol com gorra, barret, crema solar i d'altres que considereu oportunes. A passar-ho bé!!


29 de maig de 2012

Caminades nocturnes: Com en anys anteriors, amb l'arribada de la calor comencen a organitzar-se caminades de cap vespre o nocturnes. Aquest cap de setmana en tenim dues, una d'elles ja tradicional en la que els amics de Sant Martí Sarroca puja'n fins el turó de Samuntà on com a novetat dalt del cim realitzaran una activitat que anomenen Recital d’històries curtes a les fosques . L'altra organitzada pel Centre Excursionista del Penedès i que n'és la primera edició es pujara a la penya del Papiol acompanyats per la lluna plena. Ja que aquestes caminades estan organitzades en dies diferents, ens donen la possibilitat de poder participar de les dues.
Ja ho sabeu, si voleu sortir a caminar a la fresca, apunteu-vos-hi.


8 de maig de 2012

7 cims: aquest darrer cap de setmana es va celebrar la 9a edició de la marxa de resistència 7 cims amb record de participació. Paral·lelament es va celebrar la 6a Caminada popular El Foix també amb una alta participació. Des del Centre Excursionista del Penedès es vol agrair als participants, col·laboradors i patrocinadors que tots plegats han fet que les edicions de les dues activitats d'enguany hagin estat un èxit en tots els sentits. Moltes gràcies a tots.


21 d'abril de 2012

Nova secció del Centre Excursionista del Penedès: El CEP ha afegit una nova secció a les ja existents en la seva oferta d'activitats. La secció de veterans iniciarà les seves activitats amb la sortida Tomb al terme municipal de Vilafranca el proper dimecres dia 2 de maig. Trobareu més informació d'aquesta secció i d'altres a la web del centre.


15 d'abril de 2011

BAIX PENEDES, 17 excursions a peu: Amb aquest títol, els autors Joan Domènech, Gabriel Espuñes, Fèlix Masachs i l'editorial Cossetània Edicions de Valls presentaran aquesta guia excursionista del Baix Penedès, de la col•lecció comarcal de senderisme que té aquesta editorial.
La presentació anirà a càrrec del professor de literatura i excursionista Xavier Hernandez i es farà en el local del centre aquest proper dijous dia 19 d'abril de 2012 a les vuit del vespre. Més informació.


14 d'abril de 2012

No s'ha de perdre l'esperança: Tot i que sembla que els tems no acompanyarà demà per tal de realitzar la nostre caminada preferida, les previsions no pinten tan malament com sembla. Sent cert que les pluges que ens estan caient en els darrers dies son una cosa que ens feia molta falta, també es cert que tots voldríem que aquestes es produïssin en el moment que a nosaltres no ens afecta. Ja ho diu aquella dita “no plou mai al gust de tothom”, però com sempre caldrà esperar a l'ultim moment per decidir que fem.

A passar-ho bé !!


30 de març de 2011

T'agrada córrer per la muntanya?...: El Grup de Recerca Olesa Rural d'Olesa de Bonesvalls enceta nova activitat. Podeu saber-ne més veient el cartell i entrant en la seva web.


28 de març de 2012

Primavera: Tot i que ja fa uns dies que vam entrar a la primavera, es ara que degut a les pluges del últims dies quan comencem a veure un paisatge més primaverenc. Si el temps acompanya, es ideal per sortir a gaudir de la natura tant per els paisatges que ens trobem com per l'ambient que es respira. Aquest cap de setmana tot i que no tenim una gran quantitat de sortides, si que en tenim per més varietat de gustos. Des de sortida tipus familiar fins a sortida de resistència amb un recorregut aproximat d'uns 40kms.

Apa dons no us ho penseu massa, trieu i a caminar ...


18 de març de 2011

Canvi d'hora: El Proper cap de setmana, la nit de dissabte cap a diumenge, farem el canvi a horari d'estiu i per tant a les dues de la matinada avançarem l'hora dels rellotges a les tres.
Si, vas bé, dormirem una hora menys, però a canvi d'això gaudirem d'una hora més de llum a la tarda.
Alerta dons amb els horaris de les vostres activitats.

rellotge

 


13 de març de 2012

Marató de donació de sang: El Grup Anem a Caminar dels Monjos hem rebut des del Banc de Sang la petició de col·laborar en aquesta marató, es per això que com a caminaries que participeu en les nostres sortides us volem fer extensiva la petició.
Aquesta marató es durà a terme el proper dissabte dia 17 de 10:00 a 15:00 h en el local de la Societat La Margaridoia, C/ Anselm Clavé, 12-14 dels Monjos.
Estem passant per uns moments en que les reserves de sang son molt baixes, d'aquí la gran importància que te participar d'aquestes accions.

Ei, col·lapsarem el centre de recollida.
Feu saber que sou caminaires !!


9 de març de 2011

Vall de Bianya: He rebut la següent proposta i us la deixo per si es del vostre interes ...

Ens posem en contacte amb vosaltres perquè volem presentar-vos una nova activitat des del Centre d'Interpretació de la Vall de Bianya.
Es tracta de l'activitat A PEU PER BIANYA. Una caminada amb un recorregut de 12 km, amb un perfil molt planer, apte per a tot tipus de públics als que els agradi caminar i el contacte amb la natura.
Durant tot el recorregut el grup va acompanyat d'un guia amb el qual es visiten les esglésies romàniques de Sant Martí de Solamal, Sant Pere d'Espuig i Santa Margarida de Bianya.
A més a més, també es van trobant precioses cases pairals durant el traçat de la caminada i també se'n comenten els elements més significatius.
A mig recorregut es fa un petit refrigeri amb alguns dels productes locals més tradicionals com poden ser les galetes o magdalenes de farro o també els embotits casolans dels productors locals.
L'activitat s'organitza de manera periòdica en un dia i hora concreta però també es fa sempre que hi ha un grup que ho demana, en l'horari i el dia que s'acorda entre el centre i el grup.
El preu de l'activitat és de 6€ per persona amb els quals s'inclou el petit tastet de productes locals i el guiatge durant tota la caminada.
Esperem que l'activitat sigui del vostre interès.
Rebeu una cordial salutació,

Centre d'Interpretació
"La Vall dels Sentits"
Sant Salvador de Bianya
872.00.50.08 / 633.220.182
turisme@valldebianya.cat
www.valldebianya.com


2 de març de 2011

Ei que passa?: Aquest cap de setmana tret de la caminada infantil del Centre Excursionista del Penedès, no tenim constància de cap altre sortida. Serà casualitat, serà la ressaca del carnaval ... En tot cas sempre hi ha l'opció de sortir per lliura o anar a la infantil que tot i que te aquesta qualificació no vol dir que no sigui apte per el demés. A més d'un i una us sorprendria lo que arriben a fer aquests infants.

Bon cap de setmana !!


18 de febrer de 2012

Carnaval: Tot i que ens trobem plenament dins el carnaval, hi ha alguns grups que no han deixat de preparar les seves sortides. Ben mirat hi ha temps per fer de tot, tot i que no es poden fer dues coses a l'hora.

Bon carnaval i bona caminada a tothom !!


31 de gener de 2012

www.caminades.info: Inicialment quan vaig posar en marxa la web de caminades, el domini triat va ser el de www.caminades.info, d'aquí que també donés d'alta l'adreça de correu caminadesinfo@gmail.com que és la que va lligada a la web, però degut al meu desconeixement del tema em va aparèixer algun problema que em va impedir de poder-lo utilitzar. Quatre anys després, he recuperat el domini i actualment ja esta disponible per qui el vulgui utilitzar. Utilitzant aquest nou domini, accedireu més ràpidament als continguts del lloc. El domini www.caminades.tk continuara operatiu com a mínim fins a finals del 2013, però la meva intenció és anar fent el canvi cap el nou. També tinc d'intenció de refer tota la web amb un format més modern i participatiu, cosa que el format actual no permet. Totes aquestes coses requereixen, sobre tot, temps i es degut a això que la cosa va per llarg. De moment hi ha la intenció i les ganes de fer-ho que ja es molt.

A passar-ho bé que es el que compte !!!


20 de gener de 2012

I diumenge que?. Com ja ve sent habitual aquest diumenge ens trobem amb el dilema de a quina caminada ens apuntem. Tenim tres opcions en la nostre agenda i les tres molt engrescadores. Bé, es feina de cadascú decidir on vol anar, difícil tasca per cert.

Que la força os acompanyi !!


2 de gener de 2012

Apa som-hi: Les festes van passant i em de començar a fer alguna cosa per recuperar la fantàstica silueta que teníem. Ei, pels o per les que encara la conserveu, felicitats.
Bromes a part, espero que hàgiu tingut unes bones festes i que aquests reis que falten per arribar siguin força generosos.

Aneu-vos posant les piles que hi tornem!!


Per accedir a la informació d'anys anteriors, fes clic en l'any corresponent:

2011

2010

2009

2008

eXTReMe Tracker