• CAP Mercaderies i Viatgers. Matrícula oberta

  Formació inicial i formació contínua

  Featured Img 2
 • Nous cursos ADR. Matrícula oberta

  Bàsic i cisternes

  Featured Img 1
 • Permís B a partir de 300 €

  Tots els permisos. Troba el pack que necessites!

  Featured Img 2
 • Segueix-nos!!

  Uneix-te a la familia d'Autoescuela Reus

  Featured Img 2

Autoesola Reus, 50 anys al servei de l'ensenyament.


Autoescola Reus és una de les primeres autoescoles que van obrir a Reus. Des del seu naixement en 1967 s'ha dedicat a la formació de nous conductors. Amb 50 anys, la filosofia d'empresa es sustenta en: l'experiència, la professionalitat i la calidesa humana, a més d'utilitzar sempre la tecnologia més avançada (pioners en programes informátics de test) per facilitar l'aprenentatge als nostres alumnes.

L'equip de professionals altament qualificats, li atenen personalment, en tots els aspectes relacionats amb l'assessorament o els tràmits, sempre amb total seguretat i confiança. Per això, són més de 28.000 de persones les que han confiat en nosaltres.

L'empresa disposa de dues aules informatitzades per a les classes teòriques i el temps d'estudi que desitgi. També la flota de vehicles ha augmentant al llarg dels anys, actualment hi ha 12 vehicles per a les pràctiques.

"Des de sempre hem volgut ensenyar, educar i professionalitzar a nous conductors. Autoescola Reus, centre de formació professional de conductors"


Antonio Caro